Wannestraat 30
7722 RT Dalfsen
Tel: (0529) 43 31 71
info@autoschadejanmasman.nl

Autoschade komt
GEGARANDEERD weer goed

Bel mij terug
Autoschade?

Bel 0529-433171
of stuur ons een bericht
via het contactformulier

Specialist in elk merk

We beschikken over diagnose apparatuur voor elk merk waarmee ons deskundig opgeleid personeel storingen en foutmeldingen kunnen uitlezen en herstellen. Meer info >>>

Gratis vervangend vervoer

Ook vervangend vervoer voor
rijscholen zodat u door kunt gaan
met het geven van rijlessen
Meer info >>>

Airco vullen

Tegenwoordig zijn de meeste auto's standaard voorzien van een airco systeem. Gespecialiseerd in airco systemen kunt u bij ons terecht voor het laten controleren, bijvullen en het eventueel repareren van uw airco. Regelmatige controle van uw airco is van belang, doordat deze in verloop van tijd koelmiddel verliest. Bij een tekort aan koelmiddel werkt de airco niet naar behoren en kan dit tevens leiden tot schade aan de compressor. Wij kunnen schade aan uw airco repareren, maar voordeliger is het om deze jaarlijks op tijd te laten controleren en deze zo nodig bij te laten vullen.

Goed werkende airco voor optimaal rijcomfort

Een goed werkende airco is prettig bij warm weer en draagt bij aan een betere concentratie tijdens het rijden. Naast een prettige temperatuur in de zomer, draagt een airco bij aan de juiste luchtvochtigheid in de auto. Wanneer de luchtvochtigheid te hoog is, regelt een airco dat deze weer wordt hersteld. Hiermee wordt de lucht in uw auto fris gehouden en voorkomt dit beslagen autoruiten, ook in de winter. Autoschade Jan Masman levert airco service voor alle merken en typen auto's.

Nieuws

Sinds kort vervangende lesauto
Rijschoolhouders ondervinden veel hinder wanneer hun lesauto voor schade tijdelijk weg moet. Autoschade Jan Masman heeft sinds kort een vervangende lesauto waardoor u uw rijlessen kunt blijven geven.
Lees meer...

Duurzaam repareren
De stichting Duurzaam Repareren heeft onlangs Autoschade Jan Masman het certificaat Duurzaam Autobedrijf verleend. Wij repareren schades niet alleen professioneel, veilig en scherp geprijsd, maar doet dit ook met oog voor het milieu en de samenleving.
Lees meer...

Voorkeurreparateur van o.a.
schadegarant

lancyr

 

auto reparerenfocwa gecertificeerd