Wannestraat 30
7722 RT Dalfsen
Tel: (0529) 43 31 71
info@autoschadejanmasman.nl

Autoschade komt
GEGARANDEERD weer goed

Bel mij terug
Autoschade?

Bel 0529-433171
of stuur ons een bericht
via het contactformulier

Specialist in elk merk

We beschikken over diagnose apparatuur voor elk merk waarmee ons deskundig opgeleid personeel storingen en foutmeldingen kunnen uitlezen en herstellen. Meer info >>>

Gratis vervangend vervoer

Ook vervangend vervoer voor
rijscholen zodat u door kunt gaan
met het geven van rijlessen
Meer info >>>

Autoschade Heino

Uw specialist in totale autoschade Heino is Autoschade Jan Masman. Schade aan uw auto is in iedere situatie vervelend. Bij wie moet u zijn voor schadeherstel en wat moet er allemaal geregeld worden? Wij repareren autoschade Heino aan alle merken en typen auto's. Door het gebruik van originele auto-onderdelen voldoet de auto na schadeherstel aan de geldende veiligheidsnormen en fabrieksspecificaties, waardoor de fabrieksgarantie van uw auto wordt behouden. Bovendien ontvangt u ook nog eens vier jaar gegarandeerde kwaliteitsgarantie op de reparaties van de totale autoschade in Heino.

Kwaliteit schadeherstel bij autoschade Heino tegen een scherpe prijs

Als bedrijf voor schadeherstel zijn we aangesloten bij de FOCWA. Dit betekent dat kwaliteit en een gezonde prijsstelling bij schadeherstel is gegarandeerd. De kwaliteit van reparaties bij autoschade Heino wordt gewaarborgd door blijvende opleiding van onze technische specialisten en gebruik van geavanceerde technische hulpmiddelen. Onze technische specialisten zijn gespecialiseerd in het duurzaam repareren van totale autoschade. Wij bieden een uitstekende service bij autoschade Heino door:

  • Onze ruim 35 jaar ervaring
  • Klantgerichte aanpak
  • Geavanceerd technisch materiaal
  • Gebruik van originele onderdelen
  • Behoud fabrieksgarantie
  • 4 jaar kwaliteitsgarantie op totale autoschade
  • Vervangend vervoer

Specialist in autoschade Heino door jarenlange ervaring

Met onze 35 jaar ervaring in schadeherstel kunnen we u op de juiste manier van dienst zijn bij autoschade Heino. Terwijl uw auto professioneel en efficiënt wordt gerepareerd, kunnen wij vervangend vervoer regelen, zodat u met gemak mobiel blijft. Door onze goede samenwerking met verschillende verzekeraars zoals Univé, Achmea (Interpolis, Centraal Beheer, FBTO, Avero) en AEGON kunnen we meteen benodigd regelwerk met uw verzekeraar afhandelen. Bij autoschade Heino helpen wij u weer snel op weg.

Nieuws

Sinds kort vervangende lesauto
Rijschoolhouders ondervinden veel hinder wanneer hun lesauto voor schade tijdelijk weg moet. Autoschade Jan Masman heeft sinds kort een vervangende lesauto waardoor u uw rijlessen kunt blijven geven.
Lees meer...

Duurzaam repareren
De stichting Duurzaam Repareren heeft onlangs Autoschade Jan Masman het certificaat Duurzaam Autobedrijf verleend. Wij repareren schades niet alleen professioneel, veilig en scherp geprijsd, maar doet dit ook met oog voor het milieu en de samenleving.
Lees meer...

Voorkeurreparateur van o.a.
schadegarant

lancyr

 

auto reparerenfocwa gecertificeerd