Wannestraat 30
7722 RT Dalfsen
Tel: (0529) 43 31 71
info@autoschadejanmasman.nl

Autoschade komt
GEGARANDEERD weer goed

Bel mij terug
Autoschade?

Bel 0529-433171
of stuur ons een bericht
via het contactformulier

Specialist in elk merk

We beschikken over diagnose apparatuur voor elk merk waarmee ons deskundig opgeleid personeel storingen en foutmeldingen kunnen uitlezen en herstellen. Meer info >>>

Gratis vervangend vervoer

Ook vervangend vervoer voor
rijscholen zodat u door kunt gaan
met het geven van rijlessen
Meer info >>>

Autoschade Nieuwleusen

Uw specialist bij totale autoschade Nieuwleusen is Autoschade Jan Masman. Wij herstellen schade aan alle merken en typen auto's en voeren dit uit op duurzame wijze. Bij autoschade Nieuwleusen is het prettig als u kunt rekenen op vakkundige reparaties en goede hulp. Om deze reden bent u bij ons aan het juiste adres. Onze technische specialisten garanderen kwaliteit schadeherstel tegen een nette prijs. Met ruim 35 jaar ervaring is deskundigheid bij autoschade Nieuwleusen gegarandeerd.

Deskundigheid bij autoschade Nieuwleusen door voortdurende opleiding

Voor het waarborgen van de kwaliteit bij schadeherstel, zijn onze technische specialisten goed opgeleid en worden ze continue bijgeschoold en getraind. Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en reparatiemethodes, zijn wij gespecialiseerd in totale autoschade van alle soorten auto's. Met onze glasservice kunnen we bovendien van dienst zijn met snelle ruitreparatie, ruitvervanging en ruitgravering. Bij autoschade Nieuwleusen bieden wij de volgende voordelen:

  • 4 jaar FOCWA kwaliteitsgarantie
  • Gebruik van originele onderdelen
  • Behoud van fabrieksgarantie
  • Vervangend vervoer
  • Professioneel en efficiënt schadeherstel

Vakkundig herstel bij autoschade Nieuwleusen tegen een lage prijs

Aangesloten bij FOCWA voldoen we als hersteller van autoschade Nieuwleusen aan hoge eisen. Als FOCWA herstelbedrijf kunt u bij ons terecht voor veilig en vakkundig schadeherstel, een scherpe prijs, klantgerichte service en vier jaar kwaliteitsgarantie. Met gemak wordt alles voor u geregeld. Van vervangend vervoer tot de afhandeling met de verzekering. Met persoonlijke aandacht verhelpen we op vakkundige wijze en met uitstekende service autoschade Nieuwleusen zodat u weer snel tevreden de weg op kunt in uw eigen auto.

Nieuws

Sinds kort vervangende lesauto
Rijschoolhouders ondervinden veel hinder wanneer hun lesauto voor schade tijdelijk weg moet. Autoschade Jan Masman heeft sinds kort een vervangende lesauto waardoor u uw rijlessen kunt blijven geven.
Lees meer...

Duurzaam repareren
De stichting Duurzaam Repareren heeft onlangs Autoschade Jan Masman het certificaat Duurzaam Autobedrijf verleend. Wij repareren schades niet alleen professioneel, veilig en scherp geprijsd, maar doet dit ook met oog voor het milieu en de samenleving.
Lees meer...

Voorkeurreparateur van o.a.
schadegarant

lancyr

 

auto reparerenfocwa gecertificeerd