Wannestraat 30
7722 RT Dalfsen
Tel: (0529) 43 31 71
info@autoschadejanmasman.nl

Autoschade komt
GEGARANDEERD weer goed

Bel mij terug
Autoschade?

Bel 0529-433171
of stuur ons een bericht
via het contactformulier

Specialist in elk merk

We beschikken over diagnose apparatuur voor elk merk waarmee ons deskundig opgeleid personeel storingen en foutmeldingen kunnen uitlezen en herstellen. Meer info >>>

Gratis vervangend vervoer

Ook vervangend vervoer voor
rijscholen zodat u door kunt gaan
met het geven van rijlessen
Meer info >>>

Autoschade Ommen

Voor goede hulp bij autoschade Ommen gaat u naar Autoschade Jan Masman. Met een team van technische specialisten en ruim 35 jaar ervaring in autoschade Ommen, weten wij hoe wij u weer snel op weg kunnen helpen. Wij voeren schadeherstel uit aan alle merken en typen auto's en hierbij zijn we gespecialiseerd in duurzaam repareren. Schadeherstel voeren we uit op deskundige wijze, waardoor professioneel en nauwkeurig herstel is gegarandeerd.

Deskundig schadeherstel bij autoschade Ommen tegen een scherpe prijs

Autoschade Jan Masman is aangesloten bij de FOCWA. Daardoor voldoet ons bedrijf aan hoge eisen voor schadeherstel en is kwaliteit bij autoschade Ommen gegarandeerd. Onze technische specialisten zijn door blijvende opleiding op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van schadeherstel en maken hierbij gebruik van de meest geavanceerde technische hulpmiddelen. Met gebruik van originele auto-onderdelen voldoet de auto na reparatie aan de fabrieksspecificaties en voldoet de auto weer aan de veiligheidsnormen. Daarnaast heeft u vier jaar gegarandeerde kwaliteitsgarantie op de reparaties van totale autoschade in Ommen.

Schadeherstel bij autoschade Ommen met complete service

Schade aan uw auto is in iedere situatie onplezierig en bij ons kunt u rekenen op een goede service. Naast de reparaties voor totale autoschade Ommen, zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van ruitreparatie, ruitvervanging en autoruitgravering. Wij werken samen met diverse verzekeraars, zoals Univé, Achmea (Interpolis, Centraal Beheer, FBTO, Avero) en AEGON, waardoor we benodigd regelwerk meteen met uw verzekeraar kunnen afhandelen. Bovendien zorgen we voor vervangend vervoer terwijl de reparaties aan uw auto snel en efficiënt worden uitgevoerd. Bij autoschade Ommen kunt u bij ons rekenen op een complete en klantgerichte service.

Nieuws

Sinds kort vervangende lesauto
Rijschoolhouders ondervinden veel hinder wanneer hun lesauto voor schade tijdelijk weg moet. Autoschade Jan Masman heeft sinds kort een vervangende lesauto waardoor u uw rijlessen kunt blijven geven.
Lees meer...

Duurzaam repareren
De stichting Duurzaam Repareren heeft onlangs Autoschade Jan Masman het certificaat Duurzaam Autobedrijf verleend. Wij repareren schades niet alleen professioneel, veilig en scherp geprijsd, maar doet dit ook met oog voor het milieu en de samenleving.
Lees meer...

Voorkeurreparateur van o.a.
schadegarant

lancyr

 

auto reparerenfocwa gecertificeerd