Wannestraat 30
7722 RT Dalfsen
Tel: (0529) 43 31 71
info@autoschadejanmasman.nl

Autoschade komt
GEGARANDEERD weer goed

Bel mij terug
Autoschade?

Bel 0529-433171
of stuur ons een bericht
via het contactformulier

Specialist in elk merk

We beschikken over diagnose apparatuur voor elk merk waarmee ons deskundig opgeleid personeel storingen en foutmeldingen kunnen uitlezen en herstellen. Meer info >>>

Gratis vervangend vervoer

Ook vervangend vervoer voor
rijscholen zodat u door kunt gaan
met het geven van rijlessen
Meer info >>>

Autoschade Zwolle

Voor het vakkundig laten verhelpen van autoschade Zwolle gaat u naar Autoschade Jan Masman. Met meer dan 35 jaar ervaring in totale autoschade, wordt de schade aan uw auto professioneel en op efficiënte wijze hersteld. Bij autoschade Zwolle kunt u bij ons vertrouwen op jarenlange ervaring, kwaliteit en deskundigheid.

Uw specialist bij autoschade Zwolle is Autoschade Jan Masman

Schade aan uw auto komt altijd ongelegen en brengt veel ongemak met u mee. In deze situatie is het wel zo prettig als u een specialist inschakelt die met u mee denkt. Wij nemen zoveel mogelijk zorg voor u uit handen en de technische specialisten voeren benodigde reparaties met oog op kwaliteit uit. Doordat onze specialisten deskundig zijn opgeleid en voortdurend worden bijgeschoold, bieden we in iedere situatie de juiste aanpak. Aangesloten bij Stichting Duurzaam Repareren bieden wij niet alleen goede en professionele reparaties, maar voeren wij dit uit op duurzame wijze.

Schadeherstel bij autoschade Zwolle met uitstekende service

Bij herstel van autoschade Zwolle maken wij gebruik van originele onderdelen waardoor de fabrieksgarantie op uw auto wordt behouden. Daarnaast ontvangt u vier jaar gegarandeerde kwaliteitsgarantie op de reparaties van de totale autoschade. Door de samenwerking met verschillende verzekeringsmaatschappijen, zoals Univé, Achmea (Interpolis, Centraal Beheer, FBTO, Avero) en AEGON, kunnen we de afhandeling met de verzekering direct voor u regelen. Om de service bij autoschade Zwolle voor u compleet te maken, regelen we wanneer u dat wenst vervangend vervoer, zodat u zonder zorgen mobiel blijft terwijl de schade aan uw auto vakkundig wordt verholpen. Voor veilig en vakkundig schadeherstel bij autoschade Zwolle, helpen wij u graag verder.

Nieuws

Sinds kort vervangende lesauto
Rijschoolhouders ondervinden veel hinder wanneer hun lesauto voor schade tijdelijk weg moet. Autoschade Jan Masman heeft sinds kort een vervangende lesauto waardoor u uw rijlessen kunt blijven geven.
Lees meer...

Duurzaam repareren
De stichting Duurzaam Repareren heeft onlangs Autoschade Jan Masman het certificaat Duurzaam Autobedrijf verleend. Wij repareren schades niet alleen professioneel, veilig en scherp geprijsd, maar doet dit ook met oog voor het milieu en de samenleving.
Lees meer...

Voorkeurreparateur van o.a.
schadegarant

lancyr

 

auto reparerenfocwa gecertificeerd