Wannestraat 30
7722 RT Dalfsen
Tel: (0529) 43 31 71
info@autoschadejanmasman.nl

Autoschade komt
GEGARANDEERD weer goed

Bel mij terug
Autoschade?

Bel 0529-433171
of stuur ons een bericht
via het contactformulier

Specialist in elk merk

We beschikken over diagnose apparatuur voor elk merk waarmee ons deskundig opgeleid personeel storingen en foutmeldingen kunnen uitlezen en herstellen. Meer info >>>

Gratis vervangend vervoer

Ook vervangend vervoer voor
rijscholen zodat u door kunt gaan
met het geven van rijlessen
Meer info >>>

Diagnoseapparatuur

Tegenwoordig zijn veel auto's voorzien van elektronica. Bij een storing wordt er een melding gemaakt op het dashboard en ook kan er sprake zijn van waarschuwingspiepjes voor het kenbaar maken van de storing. Een storing in de elektronica van de auto wordt opgeslagen in het elektronisch geheugen. Autoschade Jan Masman beschikt over modern diagnoseapparatuur voor het uitlezen van storingen. Als specialist in elk automerk is ons personeel deskundig opgeleid om de diagnosapparatuur toe te passen bij alle voorkomende automerken.

Diagnoseapparatuur toepasbaar op alle merken auto's

Met behulp van de moderne diagnose apparatuur wordt de diagnose van de storing nauwkeurig vastgesteld. Na het snel traceren van het probleem kan de storing door de vakmensen van Autoschade Jan Masman worden verholpen. In overleg met de klant wordt besproken wat de kosten zijn voor reparatie en na goedkeuring helpt Autoschade Jan Masman u weer snel op weg.

Nieuws

Sinds kort vervangende lesauto
Rijschoolhouders ondervinden veel hinder wanneer hun lesauto voor schade tijdelijk weg moet. Autoschade Jan Masman heeft sinds kort een vervangende lesauto waardoor u uw rijlessen kunt blijven geven.
Lees meer...

Duurzaam repareren
De stichting Duurzaam Repareren heeft onlangs Autoschade Jan Masman het certificaat Duurzaam Autobedrijf verleend. Wij repareren schades niet alleen professioneel, veilig en scherp geprijsd, maar doet dit ook met oog voor het milieu en de samenleving.
Lees meer...

Voorkeurreparateur van o.a.
schadegarant

lancyr

 

auto reparerenfocwa gecertificeerd