Wannestraat 30
7722 RT Dalfsen
Tel: (0529) 43 31 71
info@autoschadejanmasman.nl

Autoschade komt
GEGARANDEERD weer goed

Bel mij terug
Autoschade?

Bel 0529-433171
of stuur ons een bericht
via het contactformulier

Specialist in elk merk

We beschikken over diagnose apparatuur voor elk merk waarmee ons deskundig opgeleid personeel storingen en foutmeldingen kunnen uitlezen en herstellen. Meer info >>>

Gratis vervangend vervoer

Ook vervangend vervoer voor
rijscholen zodat u door kunt gaan
met het geven van rijlessen
Meer info >>>

Over ons

Autoschade Jan Masman is ruim 35 jaar werkzaam als universeel schadeherstelbedrijf. Gevestigd in Dalfsen, voeren wij schadeherstel uit voor vele klanten in de omgeving van onder andere Zwolle, Nieuwleusen, Ommen en Heino. Door onze kennis en ervaring zijn wij specialist in totale autoschade. Naast de reparaties voor totale autoschade zijn wij ook al jaren het bedrijf voor snelle ruitreparatie, ruitvervanging, autoruitgravering en het bijvullen van uw airco.

Gerenommeerd schadeherstelbedrijf

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd schadeherstelbedrijf in de omgeving van Dalfsen. Wij vinden het belangrijk dat de schade aan uw auto op uitstekende wijze wordt verholpen en wij streven hierbij een zo goed mogelijke service na. Om deze reden zijn we aangesloten bij de FOCWA. Hierdoor voldoen we aan hoge kwaliteitseisen voor schadeherstel en bieden we een optimale dienstverlening.

Schadeherstel met oog op de toekomst

Autoschade Jan Masman is altijd in beweging als het gaat om het volgen van de markt, scholing en nieuwe methodes en materialen. Met oog op de toekomst zijn we ook aangesloten bij Stichting Duurzaam Repareren. Dit maakt dat wij autoschade duurzaam repareren om de CO2 uitstoot bij schadeherstel zoveel mogelijk te verminderen. Op deze manier dragen we bij aan milieuvriendelijker schadeherstel waarmee we ons onderscheiden van vele andere schadeherstelbedrijven.

Nieuws

Sinds kort vervangende lesauto
Rijschoolhouders ondervinden veel hinder wanneer hun lesauto voor schade tijdelijk weg moet. Autoschade Jan Masman heeft sinds kort een vervangende lesauto waardoor u uw rijlessen kunt blijven geven.
Lees meer...

Duurzaam repareren
De stichting Duurzaam Repareren heeft onlangs Autoschade Jan Masman het certificaat Duurzaam Autobedrijf verleend. Wij repareren schades niet alleen professioneel, veilig en scherp geprijsd, maar doet dit ook met oog voor het milieu en de samenleving.
Lees meer...

Voorkeurreparateur van o.a.
schadegarant

lancyr

 

auto reparerenfocwa gecertificeerd