Wannestraat 30
7722 RT Dalfsen
Tel: (0529) 43 31 71
info@autoschadejanmasman.nl

Autoschade komt
GEGARANDEERD weer goed

Bel mij terug
Autoschade?

Bel 0529-433171
of stuur ons een bericht
via het contactformulier

Specialist in elk merk

We beschikken over diagnose apparatuur voor elk merk waarmee ons deskundig opgeleid personeel storingen en foutmeldingen kunnen uitlezen en herstellen. Meer info >>>

Gratis vervangend vervoer

Ook vervangend vervoer voor
rijscholen zodat u door kunt gaan
met het geven van rijlessen
Meer info >>>

Vervangend vervoer

Autoschade Jan Masman is erop gericht om schadeherstel efficiënt uit te voeren. Afhankelijk van de schade kan het zo zijn dat uw auto meerdere dagen bij ons moet blijven staan. Wanneer u uw auto veel gebruikt, is autoschade extra vervelend. Om deze reden bieden we de mogelijkheid tot het huren van een vervangende auto voor de periode dat uw auto bij ons staat voor schadeherstel. Op deze manier blijft u mobiel tijdens de uitvoering van benodigde reparaties. Speciaal voor rijschoolhouders hebben wij bovendien een vervangende lesauto tot onze beschikking.

Kosten voor vervangend vervoer kunnen worden vergoed

Uw verzekeraar heeft in de meeste gevallen een mobiliteitsregeling in uw polis vastgelegd. Afhankelijk van hoe u verzekerd bent en of u wel of niet aansprakelijk wordt gesteld voor de autoschade, kan er een mogelijkheid voor u bestaan om de kosten voor het vervangend vervoer bij uw verzekeraar te claimen. In alle gevallen betaalt u zelf minimaal 25% van de kosten voor vervangend vervoer.

Nieuws

Sinds kort vervangende lesauto
Rijschoolhouders ondervinden veel hinder wanneer hun lesauto voor schade tijdelijk weg moet. Autoschade Jan Masman heeft sinds kort een vervangende lesauto waardoor u uw rijlessen kunt blijven geven.
Lees meer...

Duurzaam repareren
De stichting Duurzaam Repareren heeft onlangs Autoschade Jan Masman het certificaat Duurzaam Autobedrijf verleend. Wij repareren schades niet alleen professioneel, veilig en scherp geprijsd, maar doet dit ook met oog voor het milieu en de samenleving.
Lees meer...

Voorkeurreparateur van o.a.
schadegarant

lancyr

 

auto reparerenfocwa gecertificeerd