Wannestraat 30
7722 RT Dalfsen
Tel: (0529) 43 31 71
info@autoschadejanmasman.nl

Autoschade komt
GEGARANDEERD weer goed

Bel mij terug
Autoschade?

Bel 0529-433171
of stuur ons een bericht
via het contactformulier

Specialist in elk merk

We beschikken over diagnose apparatuur voor elk merk waarmee ons deskundig opgeleid personeel storingen en foutmeldingen kunnen uitlezen en herstellen. Meer info >>>

Gratis vervangend vervoer

Ook vervangend vervoer voor
rijscholen zodat u door kunt gaan
met het geven van rijlessen
Meer info >>>

Vervangende lesauto

Schade aan een lesauto is bijzonder vervelend. Hierdoor kunt u als rijschoolhouder genoodzaakt zijn tijdelijk te stoppen met het geven van rijlessen. Autoschade Jan Masman biedt de unieke mogelijkheid om door te kunnen gaan met het geven van rijlessen, terwijl uw eigen lesauto voor schadeherstel bij ons staat. Wij beschikken namelijk over een vervangende lesauto waardoor u als rijschoolhouder geen verloren uren heeft.

Hieronder vindt u enkele foto's van onze vervangende lesauto.

Als rijschoolhouder gaat u naar Autoschade Jan Masman

Afhankelijk van de schade aan uw auto, kunt u de vervangende lesauto korte of langere tijd huren. De schade aan uw auto is al voldoende vervelend en met de vervangende lesauto hoeft u uw leerlingen geen rijles af te zeggen. Met de mogelijkheid voor het huren een vervangende lesauto onderscheiden we ons van vele andere schadeherstellers. Als rijschoolhouder kunt u bij Autoschade Jan Masman rekenen op kwaliteit en efficiënt schadeherstel, zodat u weer snel met uw eigen lesauto de weg op kunt.

Nieuws

Sinds kort vervangende lesauto
Rijschoolhouders ondervinden veel hinder wanneer hun lesauto voor schade tijdelijk weg moet. Autoschade Jan Masman heeft sinds kort een vervangende lesauto waardoor u uw rijlessen kunt blijven geven.
Lees meer...

Duurzaam repareren
De stichting Duurzaam Repareren heeft onlangs Autoschade Jan Masman het certificaat Duurzaam Autobedrijf verleend. Wij repareren schades niet alleen professioneel, veilig en scherp geprijsd, maar doet dit ook met oog voor het milieu en de samenleving.
Lees meer...

Voorkeurreparateur van o.a.
schadegarant

lancyr

 

auto reparerenfocwa gecertificeerd