Autoschade Hattem

Voor deskundige hulp bij autoschade Hattem gaat u naar Autoschade Jan Masman. Als professioneel schadeherstelbedrijf met het FOCWA keurmerk, is kwaliteit bij schadeherstel en een goede service gegarandeerd. Onze technische vakmensen zijn gespecialiseerd in het verhelpen van totale schade aan alle merken en typen auto’s, waarbij gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen zodat de fabrieksgarantie wordt behouden. Bovendien ontvangt u op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden 4 jaar FOCWA kwaliteitsgarantie.

Specialist in autoschade Hattem met jarenlange ervaring

Bij autoschade Hattem nemen wij graag zoveel mogelijk zorg voor u uit handen. Schade aan uw auto is in alle gevallen vervelend en daarbij is goede hulp onmisbaar. Wij beschikken over meer dan 35 jaar ervaring waardoor kwaliteit en deskundigheid bij autoschade Hattem is gegarandeerd. Door onze samenwerkingen met verschillende verzekeraars, zoals Univé, Achmea (Interpolis, Centraal Beheer, FBTO, Avero) en AEGON kunnen we meteen benodigde zaken met uw verzekeraar voor u regelen. Ook zorgen wij voor vervangend vervoer waarmee u zorgeloos verder kunt rijden, terwijl in tussentijd de schade aan uw auto snel en efficiënt wordt gerepareerd.

Schadeherstel bij autoschade Hattem volgens de hoogste eisen

Professioneel herstel bij autoschade Hattem is niet meer dan vanzelfsprekend. Onze monteurs zijn goed opgeleid en worden continue bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op gebied van schadeherstel. Bovendien staat duurzaam repareren bij autoschade Hattem centraal, om de CO2 uitstoot bij schadeherstel te verminderen. Bij autoschade Hattem bieden wij:

  • meer dan 35 jaar ervaring
  • 4 jaar garantie op de totale autoschade
  • behoud van fabrieksgarantie
  • duurzame reparaties
  • vervangend vervoer
  • autoglasservice