Autoschade Ommen

Voor goede hulp bij autoschade Ommen gaat u naar Autoschade Jan Masman. Met een team van technische specialisten en ruim 35 jaar ervaring in autoschade Ommen, weten wij hoe wij u weer snel op weg kunnen helpen. Wij voeren schadeherstel uit aan alle merken en typen auto’s en hierbij zijn we gespecialiseerd in duurzaam repareren. Schadeherstel voeren we uit op deskundige wijze, waardoor professioneel en nauwkeurig herstel is gegarandeerd.

Deskundig schadeherstel bij autoschade Ommen tegen een scherpe prijs

Autoschade Jan Masman is aangesloten bij de FOCWA. Daardoor voldoet ons bedrijf aan hoge eisen voor schadeherstel en is kwaliteit bij autoschade Ommen gegarandeerd. Onze technische specialisten zijn door blijvende opleiding op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van schadeherstel en maken hierbij gebruik van de meest geavanceerde technische hulpmiddelen. Met gebruik van originele auto-onderdelen voldoet de auto na reparatie aan de fabrieksspecificaties en voldoet de auto weer aan de veiligheidsnormen. Daarnaast heeft u vier jaar gegarandeerde kwaliteitsgarantie op de reparaties van totale autoschade in Ommen.

Schadeherstel bij autoschade Ommen met complete service

Schade aan uw auto is in iedere situatie onplezierig en bij ons kunt u rekenen op een goede service. Naast de reparaties voor totale autoschade Ommen, zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van ruitreparatie, ruitvervanging en autoruitgravering. Wij werken samen met diverse verzekeraars, zoals Univé, Achmea (Interpolis, Centraal Beheer, FBTO, Avero) en AEGON, waardoor we benodigd regelwerk meteen met uw verzekeraar kunnen afhandelen. Bovendien zorgen we voor vervangend vervoer terwijl de reparaties aan uw auto snel en efficiënt worden uitgevoerd. Bij autoschade Ommen kunt u bij ons rekenen op een complete en klantgerichte service.