Welkom bij Autoschade Jan Masman

Autoschade Jan Masman is een familiebedrijf dat al sinds 1978 actief is als universeel schadeherstelbedrijf. Gevestigd in Dalfsen voeren wij schadeherstel uit voor vele klanten uit deze regio, van Ommen tot Zwolle en van Nieuwleusen tot Heino. Door onze kennis en ervaring zijn wij specialist in totaal autoschadeherstel, van cosmetische tot complexe schade.

Tevreden klanten

Zonder tevreden klanten hadden wij nu niet meer bestaan. Een goede relatie met de klant is voor ons zeer belangrijk. Dit bereiken wij door mee te denken en vakkundig advies te geven, professioneel schadeherstel, het ontzorgen van de klant en onze afspraken na te komen. Wij hebben korte lijnen met de meeste verzekeraars waardoor de administratieve afhandeling vaak volledig uit handen gehaald kan worden. Wel zo fijn.

Kwaliteit

Wij staan achter onze reparaties. Door de grote betrokkenheid van onze medewerkers, het continu blijven investeren in kennis en apparatuur en het volgen van de technische ontwikkelingen garanderen wij dat de schade hoe complex ook, op de juiste manier hersteld wordt.

Kwalitatief goed en veilig herstel van alle merken wordt bij ons gewaarborgd door de BOVAG Standaard kwaliteitsnorm. Dat betekent: volgens fabrieksvoorschriften of voorschriften van bij RCAR aangesloten onderzoekscentra, met gebruik van originele onderdelen.

Lokaal betrokken

Wij zijn een lokaal betrokken en Groen Gedaan gecertificeerde onderneming. Samen met de gemeenschap moeten wij er wat van maken, vanuit die visie sponsoren of ondersteunen wij veel (sport)verenigingen in de regio. Met trots zijn wij ook hoofdsponsor van IJsclub Stokvisdennen.