Glasservice

Bij het herstellen van complexe schades aan de voorzijde van de auto komt het geregeld voor dat de voorruit vervangen moet worden. De passagiersairbag wordt namelijk ondersteund door de voorruit zodra deze geactiveerd wordt. Om specialist te zijn in totaal schadeherstel, is het daarom van belang om ook kennis en apparatuur in huis te hebben voor het vervangen of herstellen van autoruiten.
Vaak wordt de reparatie vergoed door de verzekeraar, controleer hiervoor de uw polis. Autoschade Jan Masman werkt met de meeste verzekeraars samen waardoor er geen zorgen hoeven te zijn over de afhandeling van de reparatie.

Voorruitreparatie

Een sterretje in de voorruit is vervelend en kan uitgroeien tot een flinke barst. Het is verstandig niet te lang hiermee door te rijden. Is de schade kleiner dan een 2 euro muntstuk, dan is het vaak mogelijk om hem te herstellen.
Een sterreparatie wordt uitgevoerd door middel van een hars-injectiemethode. De hars vult het ontstane putje (en kleine scheurtjes) vrijwel geheel op en zorgt ervoor dat de ruit weer op volle sterkte gebracht wordt.

Laat hem niet barsten!!! Neem gelijk contact met ons op voor een reparatie.

Autoruitvervanging

Een grote barst in de autoruit of een vervelende ster in het zichtveld van de bestuurder? Dan is het verstandig om de ruit te vervangen.
Achterruiten en zijruiten zijn gemaakt van gehard glas. Deze versplinteren bij een beschadiging en de scherven zijn terug te vinden door de hele auto. Dit zorgt voor veel ongemak. Wij zorgen ervoor dat u vlot geholpen wordt en de auto netjes zonder glasscherven weer terugkrijgt.
Vanuit onze jarenlange ervaring met schadeherstel is het vervangen van zijruit geen enkel probleem voor onze monteurs. Achterruiten en voorruiten worden geplaatst met hoogwaardige fabrieksoriginele lijmverbindingen. Het vervangen van ruiten doen we altijd binnen, onder gecontroleerde omstandigheden. Tijdens de vervanging van de voor-, zij- of achterruit kunt u kosteloos gebruik maken van vervangend vervoer. Alleen de verbruikte brandstofkosten komen voor uw rekening.

.

ADAS Camera kalibratie

De auto is door de jaren heen geavanceerder geworden en de voorruit is daarin ook verder ontwikkeld. Voorruitverwarming, regensensoren maar ook rijhulpsystemen zijn steeds vaker terug te vinden op of in de voorruit.

Wij staan voor kwalitatief goed en veilig herstel en hanteren hierin ook de voorschriften vanuit de Focwa Standaard kwaliteitsborging, zodat alle comfort en veiligheidssystemen weer werken zoals voor die tijd.