Autoschade Jan Masman is een familiebedrijf met hart voor het schadeherstelvak en voor klanten. Wij zijn een team van 9 enthousiaste vakmensen. Door gerichte opleiding en training zijn wij samen in staat auto’s vakkundig en veilig te herstellen voor hoofdzakelijk particuliere verzekerden van alle verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn een lokaal betrokken en Groen Gedaan gecertificeerde onderneming.

Vacature: Autoschadehersteller / Plaatwerker

Volop ruimte voor een ervaren Autoschadehersteller!

Herstel jij autoschades vakkundig? Ben je in het bezit van een mbo-opleiding schadehersteller? Dan zijn we opzoek naar jou!

Gezien onze groei is er ruimte voor een ervaren plaatwerker/schadehersteller, die samen met ons team zorgt voor kwaliteit en efficiëntie. Met jouw ervaring ben je breed inzetbaar waarbij je auto’s kunt de- en monteren, plaatwerken en eventueel voorbewerken. Ook heb je inzicht in de elektronica, sensoren en radarsystemen, die steeds meer voorkomen in de werkzaamheden. Kortom een baan vol afwisseling binnen een modern autoschadeherstelbedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een afwisselende baan met volop ruimte voor eigen initiatief en jouw persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend een goed salaris en secudaire arbeidsvoorwaarden. Een eigen werkplek en fijne collega’s spreekt bij ons voor zich!

Contact

Heb je interesse of vragen over deze functie? Laat het ons dan weten!
We zijn telefonisch bereikbaar op 0529-433171 of stuur ons een mail naar erik@janmasman.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld