Autoschade Jan Masman is een familiebedrijf met hart voor het schadeherstelvak en voor klanten. Wij zijn een team van 9 enthousiaste vakmensen. Door gerichte opleiding en training zijn wij samen in staat auto’s vakkundig en veilig te herstellen voor hoofdzakelijk particuliere verzekerden van alle verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn een lokaal betrokken en Groen Gedaan gecertificeerde onderneming.

Vacature: Voorbewerker

Heb je passie voor autoschadeherstel? Zorg jij dat elke voertuig of onderdeel strak de spuitcabine ingaat voor het perfecte eindresultaat? Ben je in het bezit van een mbo-opleiding? Dan zijn we opzoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden

We zijn op zoek naar een ervaren voorbewerker, die samen met ons team zorgt voor kwaliteit en efficiëntie. Met jouw ervaring ben je breed inzetbaar waarbij je auto’s kunt schuren, plamuren, afplakken en eventueel kan spuiten.

We bieden je een nette complete werkplek en je werkt samen met een team van gemotiveerde en ervaren collega’s. Daarnaast is er ruimte voor initiatief en ontwikkeling én een marktconform salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Heb je interesse of vragen over deze functie? Laat het ons dan weten! We zijn telefonisch bereikbaar op 0529-433171 of stuur een email naar erik@janmasman.nl.
We zien uit naar je reactie.

Erik Masman
Autoschade Jan Masman