Autoschade Jan Masman in Dalfsen is een modern familiebedrijf met korte lijnen, ruimte voor zelfontplooing en een gezellige onderlinge sfeer. In onze goed uitgeruste werkplaats kom je alle merken en type auto’s en bedrijfswagens tegen, van benzine tot volledig elektrisch. Van cosmetische tot complexe autoschades.

Vacature: Voorbewerker

Heb je passie voor autoschadeherstel? Zorg jij dat elke voertuig of onderdeel strak de spuitcabine ingaat voor het perfecte eindresultaat? Ben je in het bezit van een mbo-opleiding? Dan zijn we opzoek naar jou!

Autoschade Jan Masman in Dalfsen is een familiebedrijf waarbij kwaliteit en service al meer dan 40 jaar hoog in het vaandel staat. Wij zorgen ervoor dat onze klanten na schade weer veilig en vertrouwd de weg op kunnen.

Arbeidsvoorwaarden

We zijn op zoek naar een ervaren voorbewerker, die samen met ons team zorgt voor kwaliteit en efficiëntie. Met jouw ervaring ben je breed inzetbaar waarbij je auto’s kunt schuren, plamuren, afplakken en eventueel kan spuiten.

We bieden je een nette complete werkplek en je werkt samen met een team van gemotiveerde en ervaren collega’s. Daarnaast is er ruimte voor initiatief en ontwikkeling én een marktconform salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Heb je interesse of vragen over deze functie? Laat het ons dan weten! We zijn telefonisch bereikbaar op 0529-433171 of stuur een email naar erik@janmasman.nl.
We zien uit naar je reactie.

Erik Masman
Autoschade Jan Masman